Testimonials

Testimonials

Wat klanten zeggen over kleuranalyse bij Calla Studio

Als je wil weten welke kleuren er werkelijk bij je passen dan is er in Nederland eigenlijk maar één persoon waar je naartoe moet gaan: Florentina Mossou. Het systeem waarmee Florentina werkt is onvergelijkbaar accuraat en Florentina zelf is een uitstekende analiste. Florentina laat je ook op je gemak voelen en ze legt alles helder uit. Het was voor mij een onvergetelijke ervaring en ik kan zeggen dat ik – eindelijk – met deze kleuren “thuis” gekomen ben. Dank je wel Florentina, je hebt me heel blij gemaakt!

Als groot fan van de site 12blueprints (die uitgebreide info geeft over de twaalf kleurtypes volgens Sci\ART-systeem) was ik aangenaam verrast te lezen dat er eindelijk een consulent in Nederland zou starten: Florentina Mossou van Calla Studio. Ik vind Sci\ART namelijk het allerbeste kleurensysteem, het enige waarin ik echt vertrouwen heb. Zij pakken het heel nauwkeurig en vakkundig aan. Hun indeling van kleuren maakt echt sense. Ik aarzelde dan ook geen moment en maakte een afspraak.
Zoals verwacht verliep de sessie heel professioneel en aangenaam. Florentina geeft eerst handige achtergrondinformatie en neemt daarna uitgebreid de tijd om tot een goed kleuradvies te komen. Ze vertelt je gaandeweg precies hoe ze tot haar conclusies komt. Je ziet je gezicht veranderen met het veranderen van de stofkleuren. Je zit in een neutraal grijze omgeving met speciale lampen, zodat alle kleuren zo natuurgetrouw mogelijk worden weergegeven.
Ergens was ik zenuwachtig, want stel nou dat ik toch geen lente was, zoals ik gedacht had? Maar ik bleek inderdaad een lente te zijn, een heldere lente om precies te zijn. Met mijn nieuwe kleurenwaaier wordt het veel makkelijker shoppen. Niet alleen weet je welke kleuren je het beste staan, je krijgt ook scherper voor ogen (letterlijk en figuurlijk) bij welke kleuren je maar beter uit de buurt kan blijven.
Wie wil er nou niet op zijn best uitzien? Wil je werkelijk een goed, gedegen kleuradvies, ga dan eens bij Florentina langs. Ik kan het iedereen aanraden.

Florentina nam de tijd om mij op professionele wijze advies te geven. Er werd niet alleen gekeken naar welke kleuren mij goed staan, ook de bijpassende make-up werd besproken.
Wat ik heel praktisch vond dat Florentina keek welke (meegebrachte) kledingstukken de juiste kleuren hebben voor mij.
Het was leuk om thuis de Leidraad te lezen en meer te weten te komen over mijn kleurtype.
Inmiddels heb ik de eerste kledingstukken met behulp van mijn kleurenwaaier aangeschaft en heb ik daar al diverse complimenten over gekregen.