Over mij

Over mij

Mijn naam is Florentina Mossou – Floortje voor vrienden en familie. Ik ben een gecertificeerde colour specialist en consultant. De internationale opleiding tot Personal Colour Analysist heb ik gevolgd bij gerenommeerd kleurenspecialist Christine Scaman van 12Blueprints in Canada. Ik heb een scherp oog voor kleur, visuele harmonie en gelaatsdetails en zet mijn vaardigheden in om iedereen een buitengewone, persoonlijke en comfortabele ervaring te bezorgen.

 Ik ben van huis uit biologe en geloof in de kracht van nauwkeurig onderzoek. Mijn wetenschappelijke, methodische vorming en voorliefde voor de schoonheid van de natuur combineer ik in mijn werk als gecertificeerde personal colour analist en consultant. Het mooiste wat de natuur te bieden heeft vind ik de Aronskelk, oftewel de Calla Lelie. In haar eenvoud zit een natuurlijke elegantie en schoonheid. Dat is wat ik in mijn werk ook nastreef, dus daarom heb ik mijn bedrijf ‘Calla Studio’ genoemd. Dat het woord ‘Calla’ ook nog eens klinkt als ‘Colour’, is een heel gelukkig toeval!

Ik geniet ervan om het beste in mensen naar boven te halen en rust niet voordat jij stralend naar buiten loopt. Maak nu een afspraak om ook te ervaren van een personal colour analysis voor jou kan doen.