Colour

Kleuranalyse

Als jij de ruimte instapt, word je gezien. Het zijn blikken van interesse, bewondering en zelfs ontzag. Je huid straalt, je ogen hebben een heldere, diepere kleur en je uitstraling is krachtig. 
Nog voordat je één woord hebt gezegd, weet iedereen in de kamer al dat jouw mening telt. Meer impact, dat is wat het juiste kleurenpalet voor jou kan doen.

Het vinden van dit perfecte palet verloopt via een wetenschappelijke en gecertificeerde methode die ik heb bestudeerd in Canada bij 12Blueprints.

Ik ben de enige in Nederland die deze certificering en expertise op zak heeft. Dankzij de zeer nauwkeurige analyse krijg je inzicht in welke specifieke kleuren en tinten de complexiteit van je huid ophalen en welke kleuren je natuurlijke schoonheid het beste benadrukken. Dat geldt zowel voor kleding als voor make up.

Iedereen die door mij geanalyseerd wordt, verlaat met het juiste advies mijn atelier. Gegarandeerd. Het effect is dat je in de spiegel kijkt en je realiseert: zo mooi kan ik dus zijn!

Hoe werkt het?

De analyse levert een betrouwbaar en begrijpelijk advies op. Tijdens jouw persoonlijke kleurenanalyse werk ik met heel specialistisch gereedschap: de 12Blueprints drapes. Dit zijn speciaal geselecteerde stoffen waarmee ik in een neutraal grijze studio nauwkeurig en systematisch vergelijk hoe bijvoorbeeld jouw natuurlijke huidtint, huidtextuur en botstructuur reageren op de verschillende eigenschappen van de sets drapes. Welke tonen laten jou er vermoeid of ongezond uitzien? Van welke tinten krijg je juist krachtige, gebalanceerde trekken? Welke nuanceverschillen onderstrepen jouw glans, in plaats van dat je erdoor overschaduwd wordt?

Ik verzamel inzichten tijdens de analyse en werk zo naar het moment suprême toe: de selectie van jouw persoonlijke kleurenpalet. Je natuurlijke uitstraling wordt opeens gepresenteerd op een manier die alleen met het perfecte palet bereikt kan worden. Je haalt je beste zelf naar boven en accentueert je innerlijke kracht, die je vervolgens weer uitstraalt naar de buitenwereld toe. De perfecte kleuren halen het beste in jou naar boven en dat zie je meteen!

Wat levert de analyse je op?

Via de analyse bepalen we op een hele nauwkeurige manier in welke van de 12 paletten jij het best tot je recht komt. Je krijgt een kleurenwaaier mee waarmee je zelf kunt analyseren of kledingstukken passen binnen jouw palet. Ook kijken we naar je make up, bijvoorbeeld foundation, oogschaduw en lipstick. Zo vind je voortaan de tinten die je de ideale versie van jezelf tonen en zal alles wat je koopt een keeper blijken!

Daarnaast krijg je een leidraad toegestuurd, vol tips en inspiratie speciaal voor jouw pallet.

Luxury Drapes

De Test Drapes van 12Blueprints, de naam zegt het al, zijn gemaakt om mee te testen. Deze kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om de extremen van hun categorie te vertegenwoordigen. Daardoor merken we het meteen als je wel of niet in de categorie thuishoort, zodat we effectief jouw kleurreacties kunnen meten en bepalen wat wel of niet harmonieus is. Dit maakt de Test Drapes heel waardevol – maar niet per se geschikt om te zien hoe de kleuren eruit zouden zien in mooie kledingstoffen. 

Daarom zijn er de Luxury Drapes. Deze passen net als de Test Drapes precies in jouw pallet, maar daarnaast zijn het ook gewoon prachtige stoffen die meer op kledingtextiel lijken. Ze bevatten ook meer kleuren dan de Test Drapes: met meer dan 15 tinten per pallet, kunnen we hiermee vele kleurcombinaties en outfits uitproberen. Jouw favorieten zitten er vast bij!

Tarieven

Comfort

 • 12BLUEPRINTS® analyse
 • Kleurenwaaier van True Colour Australia twv €90,-
 • Uitleg over gebruik van de kleurenwaaier
 • Aanbrengen van een simpele make-up
 • Op pallet testen (Eng. swatch) van enkele van jouw meegebrachte kleding, accessoires of make-up artikelen

Luxury

 • 12BLUEPRINTS® analyse
 • Kleurenwaaier van True Colour Australia twv €90,-
 • Uitleg over gebruik van de kleurenwaaier
 • Aanbrengen van een simpele make-up
 • Op pallet testen (Eng. swatch) van enkele van jouw meegebrachte kleding, accessoires of make-up artikelen
 • Luxury Drape sessie met meer dan 15 van jouw beste kleuren in mooie kledingstoffen

€ 320,-

€ 350,-

Prijzen zijn inclusief BTW. 

Betaling graag per bankoverschrijving of PayPal betaalverzoek. Ik heb geen PIN apparaat. 

Tevredenheidsgarantie
Je gaat naar huis met een prachtig pallet, maar het is wel even wennen met die nieuwe kleuren. Probeer het dan in ieder geval een aantal maanden. Heb je daarna nog steeds het gevoel dat er iets niet klopt? Neem dan contact met me op, want dan kan je zonder bijkomende kosten terugkomen om een nieuwe analyse te laten doen.